Sales

Traditionele sales zijn verleden tijd. Benader je ‘koud’ een bedrijf, dan reageert minder dan 10% hierop. Een nog lager percentage gaat uiteindelijk over tot aanschaf van je product of dienst. Logisch ook, want tegenwoordig is alles online meteen te vinden. We gaan dus zelf wel op zoek als we iets nodig hebben. We volgen wie we zelf willen en selecteren welke aanbiedingen en info we waar en wanneer willen ontvangen. Kortom: Stop maar als bedrijf met het zoeken naar klanten. Ze vinden jou wel!

Interesse Thoonen!

Verkoop is persoonlijk en sociaal. Het draait om luisteren, delen en verbinden. Daar gaat tijd in zitten. Tijd die u als MKB-ondernemer niet altijd heeft, of liever niet ‘prioriteert’. Ingrid Thoonen wel. Zij haalt hier haar energie uit en ontlast u zo enorm. Natuurlijk blijft u zelf de belangrijkste spil in het contact met uw klanten, maar een extra oog en oor in de markt zorgt voor een bepaalde voorselectie. U en/of uw personeel komen direct op de juiste plaatsen terecht en kunt de tijd nemen om echt te luisteren.

Social Media

Tegenwoordig praat en ontmoet men elkaar veelal online, bijvoorbeeld op sociale media. Hier worden contacten gelegd en ontstaan (doel)groepen. Zij gaan op zoek naar onderwerpen, merken en levensstijlen die bij hen passen. Als bedrijf kun je hierop inspelen. Door in gesprek te gaan en te luisteren naar hun behoefte. Je gaat niet zelf op zoek, maar laat zien wie je bent en waar je voor staat. Wie op zoek is naar jou, weet je dan vanzelf wel te vinden.

Meer dan ontzorgen alleen

Sales en social media volledig uitbesteden is geen optie. Je moet immers zelf een relatie opbouwen met je klant. Veelal gaat het dus om een stukje ontzorging. Ingrid Thoonen gaat echter wat verder daarin. Ze gaat voor u op zoek naar een werkwijze die past bij uw wensen, capaciteit en budget, zodat u bouwt aan uw relaties. Voor de een is dat niet meer dan het bijhouden en professionaliseren van de social media. Voor de ander betekent dat het ondersteunen of zelfs opleiden van personeel.

Eenvoudig proberen

Het werkt heel simpel. We bespreken samen waar u ondersteuning in zoekt. Vervolgens geef ik vrijblijvend een paar opties voor een strippenkaart af. Een vast uurtarief, wat lager wordt wanneer u meer uren afneemt. U kunt het eenvoudig eens proberen of meteen voor de lange termijn gaan. Zo heeft u eigenlijk gewoon een extra medewerker op afroep. Wanneer u dat wilt en zo vaak u dat nodig heeft. Dat kan ook op locatie, zodat we nog sneller kunnen schakelen. Zolang het u maar ontlast en u weer de tijd krijgt om echt interesse te tonen!